В Зона Б-3 и Подуене без вода днес

Последна промяна на 31 август 2017 в 00:00 1047 0

Уличен водопровод на бул. "Сливница" в жк "Зона Б-3" ще наложи спирането на водата от 9 до 21 ч. днес по бул. „Сливница“ - от ул. „Антим I“ до бул. „Христо Ботев“, и по ул. „Софроний Врачански“ - от бул. „Сливница“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, предупреди "Софийска вода".

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Антим I“ и „Св. Св. Кирил и Методий“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата, но след реализацията на този инвестиционен проект живеещите в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, уверяват от дружеството.

Днес вода няма да има и в кв. Подуене заради изграждането на сградно водопроводно отклонение. От 10 до 18 ч. тя ще бъде спряна на ул. „Живко Николов“ - от ул. „Каймакчалан“ до ул. „Марагидик“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Каймакчалан“ и „Живко Николов“.

Целта на ремонта е осигуряване на по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121.

banner 545x
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !